Fiffen belønner fiffen, gjentjenester for å loppe oss.

Bilderberger fra PepsiCo lønner Bilderberger Gro.

Fiffen belønner fiffen, gjentjenester for å loppe oss.
Fiffen belønner fiffen, gjentjenester for å loppe oss.

Gro Harlem Brundtland. Kvinneforkjemper eller LandsmoderI 1992 skrev jeg en bok; «Gro Harlem Brundtland. Kvinneforkjemper eller Landsmoder». Den solgte ca. 2 eksemplarer. Hun var jo Gud for alle da, og siden. Men der sa jeg akkurat det vi ser nå, hvem hun var og er. Jeg hadde litt inside informasjon om hennes familiære saker.

At hun som medlem av det internasjonale elite nettverket Bilderbergerne, ble belønnet med en WHO sjef stilling, for å selge landet vårt til globaliseringens yppersteprester, og i tillegg gis godt betalte foredrag av Bilderbergernes øvrige medlemmer for å snakke svada, er avbetaling på den ulykke hun har vært for vårt land, og den lykke (penger) hun bragte dem, og via sine lojale undersåtter i dagens AP ledelse bringer dem fremdeles. Ingen kommer til topps i norsk politikk generelt og AP spesielt uten å tjene disse internasjonale herrer.

Martin Kolberg forsvarte henne i kveld på TV med «alt hun har gjort for landet vårt«. De eier ikke mye skam i livet den gjengen der, og fortsetter med uforminsket styrke den politikk hun var fremste talskvinne for. De tjener samme herrer idag som hun da. Se hennes fars navn i denne artikkelen ved opprettelsen av det internasjonale Stay Behind, og eksperimenteringen på friske som syke mennesker på Gaustad. Samme bakmenn i det, som i Bilderberger nettverket. Korrumpert mentalitet går i arv, ser det ut til.

Kolberg, AP’enes allestedsnærværende sekretær, mener Gro har gjort så mye godt for landet at dette bør vi tåle. I det sosialistiske system er alle like, men noen likere enn andre. Akkurat som grisen i Animal Farm.

Bilderberger Jens forsvarer Bilderberger Gro.
http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article1283804.ece?jgo=c1_re&WT.svl=article_readmore

Bilderberger executive fra PepsiCo lønner Bilderberger Gro.
Se Indra Nooyi fra PepsiCo på Bilderbergermøte i Daniel Estulin intervju her:

«Tony Blair blir rådgiver for storbank«, melder VG 10.01.2008:
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=508212

Bilderberger Tony Blair lønnes av Bilderberger i JPMorgan Chase & Co (Jamie Dimon, President and Chief Operating Officer, JPMorgan Chase, New York, NY). JP Morgan Chase er David Rockefeller aktivitet. Han er en av toppene i Bilderberger nettverket.

«Blairs forgjenger som britisk statsminister, John Major, fikk også tilbud om en godt betalt jobb i USA da han forlot Downing Street. Major ble hyret av finansselskapet The Carlyle Group.«, avslutter VG. The Carlyle Group kontrolleres av Bilderberger Bush Sr. og hans venner.

Bilderberger ekspert Daniel Estulin er opprinnelig fra Estonia, tidligere KGB, og bor nå i Spania.

scan0004.jpg
Dagens Næringsliv; makten Møtes i Skjul

Gro casher inn nå. Foredragene til 350.000 for 45 minutter foredrag, er hvordan Bilderbergerne lønner sine, for å bidra til å gjennomføre den internasjonale agendaen deres nasjonalt (globaliseringen – selge våre ressurser til dem billig), som Gro har gjort her til lands. Det klandestine nettverk, «gutte-/jenteklubben grei», tar vare på hverandre, og bruker ressursene til de store internasjonale firma og statlige institusjoner de jobber for til det. Derfor de blir «store», både firmaene og menneskene som drar nytte av dem.

Verden vil bedras. De har sin egen stil de med unorske etternavn. Velkommen etter! Aldri for sent å få opp øynene.

J.Johansen

Fra Dagbladet debatt:

1)Fra dagbladet:
Døgnprisen på Sunnaas sykehus, der Arne Olav Brundtland måtte tilbringe rundt to måneder(TO MÅNEDER, >61dgr,husk dette anm TS), er på 4000 kroner, får Dagbladet opplyst. Ekteparet Brundtland har nå skaffet seg en leilighet med heis rett fra garasjen på Bygdøy.

Det stemmer at jeg har kjøpt en leilighet som mor og far skal disponere når de er i Norge, sa parets sønn Knut Brundtland til Se og Hør i fjor. Ukebladet beskrev den som en luksusleilighet med panoramautsikt over Oslofjorden.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/01/06/523039.html

_________________________________________

2) LES NÅ DETTE FRA ADVOKATFORENINGEN:

Selv ikke ekstraordinære forhold som egen sykdom eller sykdom i nær familie i Norge gir deg rett til å oppholde deg i Norge mer enn 61 dager i året og samtidig opprettholde statusen som utflyttet.

http://www.advokatenhjelperdeg.no/JusGuiden/Utenlandsopphold/30988/30994

I samband med sykdom og ferie etc har ekteparet Brundtland oppholdt seg >61 dgr/år i Norge og kan derfor ikke opprettholde statusen som utflyttet.

ERGO må de oppfattes som boende i NORGE de må derfor betale skatt i Norge og i tillegg oppgi all inntekt til Norske skattemyndigheter.

Det er her lovbruddet er!

KONKLUSJON PÅ GRUNNLAG AV OVENSTÅENDE INFO:

Gro har svindlet den norske stat + brudd på skatteregel + brudd på opplysningsplikten+ Brudd på boplikten

Fra : http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=933345

—–

Husker dere alle barna-vitsene, la oss lage noen slike :)))

Vi er alle sosialdemokrater, unntatt Gro, hun er ikke typisk norsk, og visstnok altfor god.

Vi betaler alle skatt, unntatt Gro, det er mine penger sa hun, og lo.

Vi betaler alle skatt, unntatt Gro, hun bor i Paris, og trenger finere sko!

Vi betaler alle 14% moms på mat! Unntatt Gro Harlem, hun skal spise seg fetere enn blåhvalen!

Vi er alle sosialdemokrater, unntatt Gro, hun er vampyr, og drikker vårt blod!

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring