Dra til helvete John Færseth og Øivind Bergh

Jarle Johansen har satt en spesiell mennesketype under sitt mikroskop; de med ‘Dyrets Merke’[/caption]

Først takk til John Færseth, havforsker Øivind Berg, Tor J. Næss og andre apologeter for menneskelig umoral og deres streben etter å etablere nihilstenes tidsalder hvor de ‘dyrets merkede’ skal ha all makt, for uten dem hadde jeg aldri kunnet observert og lært hva jeg beskriver. Takket være dem kan jeg utvikle mitt helt særegne, på verdensbasis, konsept om de med ‘Dyrets Merke’, som er nevnt i endetidsboken i Bibelen, om hva som skal skje i sivilisasjonens siste tider.

Som vi skal se, vil profetiene slå til 100%, OM en følger mitt konsept.

Denne gang skal faktisk John Færseth ha kudos for at han som en av de få jeg har sett, som faktisk har grepet konseptet i hva jeg holder på å beskrive, min helt særegne vinkling av profetiene om de med ‘Dyrets Merke’… Færseth sier at Johansen mener at «målet er å bringe menneskene ned på dyrestadiet for godt. » – og delvis resten hva han sier om meg har jeg belegg for.. at han og mange andre velger å være selektiv med historiereferatene i tråd med deres messias tilbedelse, får stå for deres egen regning..

Sitat fra en artikkel jeg jobber med som handler nettopp om dette:
«Verden bygger ikke opp menneskene. Verden bygger NED menneskene, til dyrenes nivå, impulsbaserte, aka ‘Dyrets Merke’. JJ 06.01.2014.

Prøv å kritisere eller delta politisk om noe som kan ta fra den røde horde alle deres primitive lavere kjødelige emosjoner, hindre dem i sin ‘livsutfoldelse’ og en er GARANTERT hatet for livstid av dem. De vil ikke sublimere, KUN få utløp. Åpenbaringens Fjerde Rytter er satt fri, vi skal se dem i fri utfoldelse for en tid, slik at menneskene kan lære å ta mer fornuftige valg, så vil satanistene får sin tid, og være på hugget mot alle siviliserte mennesker.

Hvor G-ds Orden er å bygge OPP, er satanisters orden å bygge NED, skape kaos og destruksjon. De jobber planmessig og skrittvis med en gradvis de-generering av samfunnet, med innfluering av alle de syv dødssynder som ‘normalt’, dets planlagte pervertering og endelige oppløsning.

En gang i fremtiden vil folk sitere dette, og huske at jeg sa dette, og vil forstå hva jeg mente med det, fordi de da vil ha opplevd de ‘dyrets merkede’ i fri dressur; eller som Albert Pike sa det; «Vi skal slippe løs nihilistene og ateistene«. De får sin tid med utløp for alle sine dyriske egenskaper… da går sivilisasjonen inn i sin skumringstid….

Med Human-Etisk Forbund som skyteskive
http://humanist.no/skyteskive.html

Det er variasjoner over samme tema som vanlig fra John Færseth fra OTO, samme kløktige skriveteknikk fra den røde horde av dagens form for CHEKA, for dem de vil henge ut…. støte ut av sitt ‘gode selskap’, aka de ‘dyrets merkedes’ selskap i samfunnet, for de er ikke fornøyd, ifølge Johannes sin Åpenbaring, uten TOTALT hegemoni. Å være outcast i et samfunn som domineres av satanister, pederaster, pornografer og for øvrig av folk med manglende kontroll over sitt følelsesliv, må anses å være en ære 🙂

Jeg lurer på om John Færseth henviser til jødiske Henry Makow som mistet begge sine besteforeldre i det nasjonal-sosialistiske holocaust som ‘de mørkeste krokene av internettet» (?)…..

Makow mener de som Færseth er mest opptatt av å være apologet for er beslektet:

Færseth; «Om man skal tro stemmene fra de mørkeste krokene på internett, er organisasjonen ikke bare infiltrert, men langt på vei overtatt av pedofile, jødelakeier og satanister. »

HVIS John Færseth er satanist, så skal en snu opp ned hva han sier, forstå det i den motsatte betydning, da vil en være nærme sannheten.

http://henrymakow.com/2014/01/Jews-dominate-sweep-of-pedophiles%20.html

Noen av oss tilber Jesus som Messias, andre tilber jøder som verdens kollektive messiaser:

Tilbedelse av jøder som verdens messiaser?
http://www.riksavisen.no/?p=12070

De verdslige trenger verdslige messiaser. Noen å se opp til som er deres forbilder. Men det finnes KUN ETT offerlam som døde for verdens menneskers synder og skrøpeligheter, navnet er Jesus Kristus. Noen vil alltid ønske å ta hans plass.

Gramsci2

En av mine klassikere på området. Tittel kunne like gjerne vært «Fra menneske til pattedyr (primat)» (som Færseth godt kunne lenket til).

Fra pattedyr til menneske
http://www.riksavisen.no/?p=9691

Livet blir mye enklere når en forstår at ALT som verden og de verdslige karnalske står for det er en anti-moralsk, en anti-fred, er anti-kjærlighets, anti-helse politiske ideologier, som vil dra de tidligere opprinnelige gode frie ånder som menneskene en gang var, ned i søla sammen med seg, om en ikke passer nøye på hva en skal la seg innfluere og påvirkes av…..

Dra til helvete John Færseth, blir ikke skremt av din ondskapsfulle retorikk. CHEKA metoder får meg heller ikke til å skrifte mening, eller tie… jeg skal være på dere som en klegg…

Se frem til min neste artikkel om de ‘dyrets merkede’ hvor du, Øivind Bergh og flere skal få en fremtredende plass, som apologeter for satanisme og de ‘dyrets merkedes’ talsmenn dere er, i strid med all sømmelighet, dannelse, åndelige verdier og god moral…

Her gis det ikke ved dørene til satanister 🙂

“I Won’t Back Down” by Tom Petty

Well I won’t back down, no I won’t back down
You could stand me up at the gates of hell
But I won’t back down

Gonna stand my ground, won’t be turned around
And I’ll keep this world from draggin’ me down
Gonna stand my ground and I won’t back down

Chorus
Hey baby, there ain’t no easy way out
Hey I will stand my ground
And I won’t back down

Well I know what’s right, I got just one life
In a world that keeps on pushin’ me around
But I’ll stand my ground and I won’t back down

Hey baby there ain’t no easy way out
Hey I will stand my ground
And I won’t back down

Relatert

Satanismen i humanismen
http://www.riksavisen.no/?p=4454

John Færseth (OTO); Anti-Krists Yppersteprest i Norge er Mediayndling

http://www.riksavisen.no/?p=11344

The Mark of The Beast – the Animal Kingdom of Tellus
http://www.riksavisen.no/?p=6295

Anti-krister og djevelbevissthet
http://www.riksavisen.no/?p=7923

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring